- نقد و بررسی
- نظرات کاربران
پوست انسان و مو مقداری pH اسیدی دارند و بهتر است از شامپوهایی استفاده شود که این pH را حفظ نماید. pH این شامپو در بازه 5 تا 5.5 تنظیم شده است که تقریبا pH طبیعی پوست و مو است. وجود و حفظ این pH در سطح پوست از رشد باکتریها بهخصوص باکتریوم آکنه و استافیلوکوکها جلوگیری میکند. وجود pH قلیایی در شامپو باعث حذف کامل چربیهای پوست شده و پوست را بهسمت خشکشدن سوق میدهد. خشکی مو باعث جداشدن کوتیکولها از روی ساقه مو شده و به زبری، درخشاننبودن، افزایش اصطکاک بین تارهای مو، شانهپذیر نبودن و در نهایت موخوره میانجامد. تنظیم pH در این محدوده باعث میشود که حتی در مصرف روزانه شامپو، کوتیکولهای مو آسیب کمتری ببیند و مو درخشندگی خود را حفظ کند. شامپو پروتئینه جوانه گندم سینره تمام این ویژگیها را دارد. در تهیه این شامپو از مخلوط چند نوع سورفاکتانت آنیونی ملایم با غلظت کم استفاده شده است تا درعین داشتن اثر شویندگی مناسب باعث تحریک پوست سر نشود. این شامپو حاوی ویتامین E و B5 است که رطوبت و مقاومت مو را افزایش میدهد.